Доступність посилання

ТОП новини

Заслуховування звіту комісії з ГТС перенесли


Верховна Рада перенесла заслуховування звіту своєї комісії з розслідування стану функціонування газотранспортної системи й забезпечення газом споживачів в 2008-2009 роках на 20 березня.

На відповідну пропозицію голови парламенту Володимира Литвина погодилися представники всіх фракцій, при цьому питання не виносилося на голосування.

Депутати збиралися заслухати звіт комісії сьогодні, однак депутат від фракції БЮТ, заступник голови відповідної комісії Олександр Гудима повідомив, що цей звіт не був затверджений на засіданні комісії.

Під час дискусії про доцільність заслуховування інформації комісії на сьогоднішньому засіданні депутати від фракції Партії регіонів спробували заблокувати трибуну парламенту.

Однак після декількох хвилин такого блокування й ухвалення рішення про перенесення звіту вони розблокували трибуну й парламент взявся за розгляд питань, які стоять на порядку денному після звіту комісії з ГТС.

Зокрема, це урядові законопроекти про прикордонний контроль і вдосконалення державної регуляції в сфері будівництва житла.

XS
SM
MD
LG