Доступність посилання

ТОП новини

Кабмін підтримав танкобудівників


За ініціативи Харківської облдержадміністрації Кабінет міністрів України надав державному підприємству «Завод імені Малишева» в Харкові, що виробляє, зокрема, танки, 92 мільйони гривень.

Як повідомили у прес-службі Харківської облдержадміністрації з посиланням на голову адміністрації Арсена Авакова, кошти призначені на виплату заборгованості із заробітної плати працівникам заводу і сплати внесків до Пенсійного фонду.

Разом із тим, зазначається в повідомленні, перед низкою міністерств поставлене завдання протягом тижня укласти з заводом імені Малишева довгострокові контракти на поставки продукції оборонного підприємства.

За словами заступника голови облдержадміністрації Олександра Колесникова, якщо це завдання буде виконано, то завод матиме таку кількість замовлень, яка дасть можливість підприємству працювати стабільно.

2008 року завод імені Малишева виконав замовлення Міністерства оборони України на модернізацію 20 танків Т-64 українських Збройних сил до рівня Т-64 БМ «Булат» і їхню поставку діючим частинам української армії.

Нині завод працює над виконанням кількох контрактів для іноземних замовників.
XS
SM
MD
LG