Доступність посилання

ТОП новини

Литвин не планує переривати поїздку до Криму для участі у нараді в Ющенка


Усі призначені на сьогодні в Криму заходи за участю голови Верховної Ради України Володимира Литвина відбудуться згідно з планом. Про це повідомили у прес-службі кримської організації Народної партії.

Сам Володимир Литвин, перебуваючи учора в Севастополі, повідомив, що не отримував запрошення на нараду до Президента Віктора Ющенка щодо отримання Україною другого траншу кредиту від Міжнародного валютного фонду. Водночас він зазначив, що відгукнувся б на пропозицію і відповідне запрошення, «якби це було зроблено дещо раніше, щоб можна було спланувати свою роботу».

Сьогодні у Володимира Литвина у Сімферополі заплановані зустріч зі студентами і викладачами Кримського державного інженерно-педагогічного університету, виступ в прямому ефірі ТРК «Чорноморська», запис на ДТРК «Крим» і прес-конференція для місцевих журналістів. Крім того, передбачені зустрічі Литвина з жителями Алушти і Феодосії.

Учора прес-секретар Президента Ірина Ванникова повідомила, що в середу на нараді Президент Ющенко, прем’єр Юлія Тимошенко, голова Верховної Ради Литвин і голова Національного банку Володимир Стельмах обговорюватимуть питання щодо отримання другого траншу кредиту від МВФ. За її словами, на чергову зустріч вищого керівництва України, яка розпочнеться о 14:30, також запрошено лідера опозиції.


XS
SM
MD
LG