Доступність посилання

ТОП новини

День Європи в Києві відбудеться вчасно


День Європи в Києві відбудеться на належному рівні, як і заплановано – у третю суботу травня. Про це, як повідомили у прес-службі КМДА, сказав відповідальний за підготовку свята заступник голови КМДА Сергій Рудик.

Він нагадав, що 16 травня цього року у столиці будуть відзначати одразу три свята: безпосередньо День Європи, День науки та Міжнародний день сім’ї. «Саме тому перед міською владою стоїть завдання органічно поєднати в спільному заході європейські та сімейні цінності, приділити увагу науці», – сказав Рудик.

Він також розповів, що зазвичай Європейська комісія зверталася до Київської міськдержадміністрації зі своїми пропозиціями на початку року, а КМДА повністю забезпечувала організаційну частину свята: встановлення сцени, перекриття вуличного руху, інформаційну підтримку, запрошення жителів та гостей міста до участі у заходах тощо.

І цього року, незважаючи на те, що офіційного звернення від Єврокомісії до КМДА дотепер не надійшло, міська влада повністю готова провести День Європи на належному рівні.

У рамках відзначення Дня Європи міська адміністрація планує оголосити конкурс дитячих малюнків «Якою я бачу Європу», в рамках якого всі учні столиці будуть мати змогу висловити своє ставлення до європейських цінностей та змалювати місце України в об’єднаній Європі.
XS
SM
MD
LG