Доступність посилання

ТОП новини

На нараді в Ющенка мають «поставити крапку» в справі МВФ


Президент Віктор Ющенко, прем’єр Юлія Тимошенко, голова Верховної Ради Володимир Литвин і голова Національного банку Володимир Стельмах завтра обговорять поновлення роботи місії Міжнародного валютного фонду в Україні.

«Мета наради – поставити крапку в справі повернення роботи місії МВФ в Україну», – повідомила речниця Президента Ірина Ванникова.

За її словами, Ющенко вважає, що влада має скоординувати свої дії з метою формування стабільної програми співпраці з фондом у зв’язку з тим, що місія МВФ може найближчим часом відновити роботу в Україні.

Крім того, на завтрашній нараді йтиметься про результати міжнародної конференції з модернізації газотранспортної системи України, необхідність вирішення в парламенті питань акцизної політики, наповнення Пенсійного фонду й збалансування фінансового плану «Нафтогазу України».

Також розглядатимуть необхідність створення робочої групи із проведення приватизації для наповнення Стабілізаційного фонду.


Напередодні Президент Віктор Ющенко прогнозував, що місія Міжнародного валютного фонду поновить свою роботу в Україні наступного тижня.

XS
SM
MD
LG