Доступність посилання

ТОП новини

«Список Ющенка» до Верховної Ради. Рекапіталізація банків. (Огляд преси)


Київ – Минулого тижня визначився список банків-претендентів на рекапіталізацию. Всього на входження держави в банківські капітали передбачається виділити близько 20 млрд. грн. А це, як зазначає тижневик «Ділова столиця», значно менше вливань, на які розраховували тимчасові адміністратори і акціонери фінустанов. Заголовок статті - «Зметикували тільки на трьох».

Цього року в Карпатах очікується збільшення кількості відпочивальників, чим уже поспішають скористатися власники тамтешнього житла. Розцінки для постояльців підняли на 10-15%, хоча комфорт і сервіс, як і раніше, шкутильгають. Втім, як зазначає «Ділова столиця», немає гарантії, що господарям вдасться заповнити всі номери. Адже міні-готелі в містах будуються швидше, ніж росте лояльність відпускників до тамтешніх умов.

«Газета по-українськи» оприлюднила «список Ющенка», який може бути представлений на наступних виборах у Верховну Раду. Більшість місць у ньому отримають, на думку експертів видання, чиновники із Секретаріату Президента. Згідно з припущеннями, перша п’ятірка у списку виглядатиме так: Віктор Ющенко, В’ячеслав Кириленко, Оксана Білозір, Юрій Павленко, Роман Безсмертний. Про інших політиків, що можуть балотуватися за «списком Президента», розповідається в статті « Ющенко в нову Раду відправить свій контингент».

Щоб поступити в Києво-Могилянську академію на спеціальність «правоведення», абітурієнт повинен мати не менше 180 балів у сертифікаті і, щонайменше, 124 тисячі гривень для оплати чотирьох років навчання. Про інші особливості нинішньої вступної кампанії розповідає газета «Факти» у рубриці «Корисно знати».

Від початку року обсяг розміщення реклами на телебаченні знизився на 30%, у пресі – на 65%, а на зовнішніх носіях – на 25%. Проте, на думку рекламістів, найважчий період уже позаду. Хоча, за підсумками року, обсяг ринку реклами впаде до 3,5 млрд. грн.
А втім, як зазначає газета «Хрещатик», окремі сегменти вже продемонстрували протилежну динаміку. Йдеться про Інтернет-рекламу та спеціалізовані безплатні друковані ЗМІ. Про це докладніше йдеться в статті «Рекламодавці переорієнтовують увагу».

(Київ – Прага)
  • Зображення 16x9

    Ірина Біла

    На Радіо Свобода працюю з кінця 1990-х. Закінчила Київський університет культури і мистецтв – інформаційна, бібліотечна та архівна справа.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG