Доступність посилання

ТОП новини

У Комітеті виборців заявляють про грубі порушення на виборах мера Лисичанська


Як заявив голова Луганського обласного відділення Комітету виборців України Олексій Светіков, якого цитує агентство «УНІАН», у зв’язку з такими порушеннями відділення Комітету вирішило не публікувати дані, що він їх має, про те, як проголосували мешканці Лисичанська Луганської області на позачергових виборах міського голови, що відбулися в неділю.

У відділенні також стверджують, що територіальна виборча комісія у зв’язку з відсутністю правочинності виборів не підбивала їхні результати.

Ідеться, зокрема, про такі порушення чи сумнівні моменти, як участь у роботі тервиборчкому його колишнього голови, якого міськрада перед тим позбавила повноважень, та низки членів комітету, які подали заяви про складення повноважень, як і рішення припинити реєстрацію кандидата від Партії регіонів Сергія Баранника, який набрав за три години більше голосів, ніж його найближчий конкурент за весь день.

Відтак Луганське обласне відділення КВУ рекомендує наступному складові Луганської територіальної виборчої комісії оголосити вибори такими, що не відбулися.

Раніше сьогодні в партії «Єдиний центр» заявили, що на виборах міського голови Луганська переміг її кандидат, набравши найбільше голосів – понад 17 відсотків.
XS
SM
MD
LG