Доступність посилання

ТОП новини

Луценко називав німецьку поліцію «нацистськими свинями» – журнал


Ці слова міністра внутрішніх справ України, як стверджують, сказані під час інциденту з Юрієм Луценком в аеропорті Франкфурта-на-Майні минулого понеділка, наводить у неділю німецький журнал «Фокус».

Видання посилається на звіт федеральної поліції про цей інцидент міністрові внутрішніх справ Німеччини Вольфґанґові Шойбле.

За цим звітом, як його наводить журнал, сам Луценко, його син і ще двоє працівників апарату українського міністерства влаштували бійку з німецькими правоохоронцями.

Як пише видання, стюардеса німецької авіакомпанії «Люфтганза» за домовленістю з капітаном літака заборонила п’яним чоловікам продовжити політ.

Відтак син Луценка ображав працівницю авіакомпанії та її колег і кинув у них своїм мобільним телефоном.

Викликаний поліційний патруль не зміг заспокоїти подорожніх; це вдалося лише ще двом працівникам федеральної поліції, які проходили поруч, мовиться в статті.

При цьому четверо німецьких правоохоронців потерпіли в бійці – вони зазнали синяків, крововиливів і ударів у пах.

Українців же довелося доставити до поліційного відділку, пише «Фокус».

Видання нагадує, що в січні минулого року Луценко влаштував бійку з мером Києва.

Журнал також додає, що після нинішнього скандалу українське міністерство применшувало його значення й заявляло, що жодного конфлікту через нетверезий стан не було.

На закінчення статті знову наводяться дані з поліційного звіту, що Луценко й його супровід були «очевидно цілком п’яні» і вдалися до фашистських і расистських образ на адресу німецької поліції, а також до ударів кулаками.

Минулого понеділка міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко і ще двоє працівників міністерства летіли з візитом до Південної Кореї з пересадкою у Франкфурті-на-Майні. Із міністром також приватно подорожував його 19-річний син. За повідомленнями, через інцидент їм довелося летіти до Сеула рейсом наступного дня.
XS
SM
MD
LG