Доступність посилання

ТОП новини

ЄЦ висуватиме своїх кандидатів у президенти й у мери Дніпропетровська – Ігор Кріль


Партія «Єдиний центр» буде висувати своїх кандидатів як на вибори міського голови Дніпропетровська, так і на вибори Президента України. Про це сьогодні у Дніпропетровську заявив лідер «Єдиного центру», народний депутат Ігор Кріль, про що повідомляє кореспондентка Радіо Свобода.

За його словами, прізвище партійця-кандидата на міського голову Дніпропетровська стане відоме у липні, а претендента на посаду Президента – на початку виборчої кампанії.

«Сьогодні я не можу дати конкретної відповіді щодо осіб, яких партія висуватиме у кандидати на вибори Президента та міського голови Дніпропетровська, оскільки це рішення буде прийматися усіма членами на черговому звітно-виборному з’їзді партії у Києві 11 липня цього року, – зазначив Ігор Кріль. – Якщо сьогодні я дозволю назвати якісь конкретні імена, то порушу партійну дисципліну. Єдине, що можна сказати з впевненістю, це те, що ми будемо висувати своїх кандидатів, але їхні імена стануть відомі після 11 липня, а ім`я кандидата у Президенти можливо буде названо лише після засідання, що відбудеться на початку виборної кампанії».

На прохання журналістів охарактеризувати члена президії партії «Єдиний цент»р, екс-голову Секретаріату Президента України Віктора Балогу як можливого висуванця у кандидати в Президенти України, Ігор Кріль заявив, що у виконавчій владі потрібні люди, котрі спочатку роблять справу, а потім про неї говорять.

«Він може ухвалювати складні рішення, а потім їх виконувати», – заявив Ігор Кріль.
XS
SM
MD
LG