Доступність посилання

ТОП новини

Одеська кіностудія відзначає 90-річчя


На Одеській кіностудії художніх фільмів у неділю відбувається фестиваль «25-та година», присвячений 90-річчю кіностудії і 50-річчю Одеського відділення Спілки кінематографістів України.

На ювілейному засіданні перший заступник міського голови Одеси Тетяна Фідірко привітала кінематографістів зі святом, вручила нагороди від імені міськради і заявила, що «міськрада зацікавлена в тому, щоб найстаріша в Україні кіностудія, її майновий комплекс і земля використовувалися виключно за своїм прямим призначенням».

Як запевнила чільний представник міської влади, інших рішень щодо кіностудії міська влада не схвалить, передає агентство «УНІАН».

У рамках свята в павільйонах кіностудії демонструються кінофільми, виставки живопису, театральні вистави, покази мод, в яких беруть участь керівництво області і міста, режисери, актори, представники театральної громадськості Одеси.

Останнім часом висловлювалися побоювання, що майно і в першу чергу землю Одеської кіностудії, яка нині переживає важкі часи, можуть розпродати.
XS
SM
MD
LG