Доступність посилання

ТОП новини

Затримали підозрюваного в організації вибухів у Мелітополі


Перший віце-прем’єр Олександр Турчинов заявляє, що в Мелітополі затримали головного підозрюваного в організації вчорашніх вибухів в одному з відділень «Ощадбанку» міста.

«Відразу після того, як стався вибух, було організовано перехоплення на підставі наявної інформації, і вже о 15:00 (2 червня) було затримано головного підозрюваного у цій справі та близько 10-ї вечора він вже дав свідчення, які були підтверджені матеріальними доказами і повністю засвідчили механізм скоєння цього злочину», – сказав Турчинов.

За його словами, головним мотивом злочину були наміри пограбувати це відділення банку.

Перший віце-прем’єр також повідомив, що відповідно до планів нападників, перший вибух мав дестабілізувати ситуацію у відділенні банку і посіяти паніку, внаслідок чого вони планували пограбувати банк, а другий вибух мав бути сильнішим, щоб приховати сліди злочину.

Вчора вранці у відділенні «Ощадбанку» в Мелітополі внаслідок вибухів постраждали 25 людей, двоє з них – діти. Стан здоров’я шести постраждалих медики називають тяжким.

За фактом вибуху порушено кримінальну справу за статтею «Замах на умисне вбивство, здійснений з хуліганських мотивів, у спосіб, небезпечний для життя багатьох».

XS
SM
MD
LG