Доступність посилання

ТОП новини

Ющенко вимагає розслідувати вбивство жителя Кіровоградщини


Секретарiат Президента за дорученням Віктора Ющенка просить Генеральну прокуратуру перевiрити обставини смертi громадянина Валерiя Олiйника в Голованiвському районi Кiровоградської областi.

Як повiдомила речниця глави держави Iрина Ванникова, «у можливiй причетностi до скоєння цього злочину пiдозрюються народний депутат Україна Вiктор Лозінський i керiвництво правоохоронних органiв Голованiвського району Кiровоградської областi».

16 червня пiд час iнциденту за участю народного депутата вiд БЮТ Вiктора Лозінського, прокурора Голованiвського району Євгена Горбенка i начальника Голованiвського РВ УМВС Михайла Ковальського загинув 55-рiчний мiсцевий житель Валерiй Олiйник.

Як пояснив депутат, він із місцевими керівниками прокуратури і МВС їхав в автомобілі уздовж мисливських угідь; біля лісового масиву помітили людину, яка викликала підозри.

«Я вийшов з машини і запитав у чоловіка, хто він, але той дістав пістолет і вистрілив», – повідомив Лозінський.


За його словами, далі керівник міліції викликав наряд, а депутат разом із прокурором погналися за чоловіком, який стріляв у них. Їм вдалося наздогнати чоловіка і відібрати в нього пістолет, однак той «чинив опір, застосувавши при цьому ніж». В результаті чоловіка затримав наряд міліції. Проте від отриманих поранень він помер у лікарні.

XS
SM
MD
LG