Доступність посилання

ТОП новини

Питання про вбивство жителя Кіровоградщини винесуть на РНБО


Президент Віктор Ющенко звернувся до членів Ради безпеки й оборони із пропозицією винести на наступне засідання питання про вбивство Валерія Олійника.

«Так ми домовилися з прокуратурою, із МВС, СБУ, щоб ми постійно інформували громадськість про те, як реагує правоохоронна система, судова система на загрози правопорядку і законності, які сконцентровані в цьому інциденті», – наголосив глава держави, відкриваючи сьогоднішнє засідання РНБО.

Ющенко повідомив, що оголосив сувору догану голові Кіровоградської облдержадміністрації і голові Голованівської райдержадміністрації у зв’язку з цією ситуацією.

Як зазначив Президент, на сьогодні звільнений прокурор району, прокурор області, керівник райвідділу міліції. «Сподіваюся, що сьогодні до вечора буде звільнений начальник обласного управління МВС. Це повинно бути честю мундира: людина, яка допустила такий кадровий підбір... повинна нести за це відповідальність як начальник управління», – сказав Ющенко.

16 червня в Голованiвському районi Кiровоградської областi стався iнцидент за участю народного депутата, члена фракцiї БЮТ Вiктора Лозінського, прокурора Голованiвського району Євгена Горбенка, керівника райвiддiлу мiлiцiї Михайла Ковальського. Внаслiдок iнциденту iз застосуванням вогнепальної та холодної зброї помер 55-рiчний Валерiй Олiйник.
XS
SM
MD
LG