Доступність посилання

ТОП новини

«Наша Україна» проведе чистку в Київській міській організації


З’їзд партії «Наша Україна» доручив учора політичній раді партії провести перереєстрацію членів своєї Київської міської організації, а потім провести її конференцію й обрати нове керівництво.

Депутат Верховної Ради від Блоку «Наша Україна – Народна самооборона», делегат з’їзду Ксенія Ляпіна, на пропозицію якої з’їзд ухвалив це рішення, вважає, що перереєстрація дасть змогу визначити, хто з членів і керівників столичної організації хоче продовжити членство в партії.

На її думку, нове керівництво організації можна буде обрати десь через місяць.

Керівником київської міської організації «Нашої України» є лідер фракції НСНУ в парламенті Микола Мартиненко.

Напередодні з’їзду рада Київської міської організації під керівництвом Мартиненка заявила, що організація не має наміру брати участі в з’їзді. Керівництво Київської міськорганізації стверджувало, що з’їзд мав на меті «знищити демократичні засади партії». Після з’їзду Мартиненко заявив, що з’їзд «Нашої України» «підтвердив остаточне руйнування демократичних засад у партії».

Президент України і голова партії «Наша Україна» Віктор Ющенко заявив учора, що найпершим завданням партії є консолідації цієї політичної сили і створення в ній гармонії.
XS
SM
MD
LG