Доступність посилання

ТОП новини

«Наша Україна» закликає БЮТ не використовувати членів родини Ющенка


Партія «Наша Україна» просить Блок Юлії Тимошенко припинити використання членів родини Президента Віктора Ющенка для передвиборної боротьби.

Про це сказано в повідомленні прес-служби партії.

Заяви деяких депутатів від БЮТ про можливу причетність сина Президента Андрія до інциденту зі стрільбою біля ресторану «Козачок» у Києві – це помста за те, що Ющенко взяв під особистий контроль розслідування вбивства жителя Кіровоградської області Валерія Олійника, відношення до якого може мати депутат Заради від БЮТ Віктор Лозінський, зазначено у повідомленні.

Партія вважає, що замість того, щоб дати адекватну оцінку представникові своєї політичної сили, БЮТ намагається використати брудні технології проти сина Президента.

«Це не нова практика для представників цієї політичної сили. Але сьогодні вони діють на грані людського цинізму – використовуючи для дискредитації дітей і зачіпаючи найсвятіше – батьківські почуття», – сказано в повідомленні.

«Наша Україна» закликає БЮТ використати в політичній діяльності тільки цивілізовані методи.

28 червня народні депутати від БЮТ Юрій Прокопчук, Роман Забзалюк і Сергій Міщенко ініціювали створення парламентської тимчасової слідчої комісії з можливої причетності сина Президента Андрія до стрільби біля ресторану «Козачок» у Києві.

Депутати опираються на повідомлення ЗМІ, згідно з якими близько 23:00 27 червня на парковці біля ресторану «Козачок» у Києві було здійснено 9 пострілів людиною, котра була у компанії з Андрієм Ющенком.

Як розповіли агентству «Інтерфакс-Україна» у Дарницькому райуправлінні міліції, близько 23:00 в ресторані була стрільба: один з відвідувачів, за попередніми даними, стріляв у повітря (гумовими кулями) з травматичного зброї. В результаті інциденту ніхто не постраждав. Всі свідки були опитані, обставини з'ясовуються. Відповідаючи на питання, брав участь в цьому конфлікті син президента Андрій Ющенко, як про це пишуть деякі ЗМІ, у райуправлінні заявили: «Була стрільба, але не з сином Ющенка. Це якийсь наклеп».
XS
SM
MD
LG