Доступність посилання

ТОП новини

Завтра парламент розгляне «три ключові питання»


Перший заступник голови фракції БЮТ Андрій Кожем’якін вважає, що представники Партії регіонів бояться втратити депутатську недоторканність.

Про це повідомили у прес-службі фракції БЮТ.

Кожем’якін нагадав, що на позачерговій сесії Верховної Ради 3 липня буде розглядатися три ключові питання: кадрові зміни в уряді, законопроект про внесення змін до Конституції України щодо позбавлення депутатів недоторканності та зняття депутатської недоторканності з народного депутата, члена фракції БЮТ Віктора Лозінського.

«Щоб надалі у народних депутатів, незалежно від того, до якої політичної сили вони належать, не було різноманітних спокус, фракція буде наполягати на розгляді і прийнятті закону про зняття депутатської недоторканності», – зазначив народний депутат.

Також, на переконання Кожем’якіна, завтра українське суспільство матиме змогу дати оцінку виборчим обіцянкам Партії регіонів. «Якщо Партія регіонів знову заблокує проведення позачергової сесії – це буде означати єдине: Партію регіонів турбує не прожитковий мінімум громадян, не дії уряду, не відставка чи призначення міністрів, а Партією регіонів буде керувати страх втратити депутатську недоторканність», – наголосив депутат.
XS
SM
MD
LG