Доступність посилання

ТОП новини

«Регіони» можуть заблокувати парламент і в п’ятницю


Фракція Партії регіонів дасть можливість провести позачергову сесію Верховної Ради в п’ятницю тільки в разі, якщо першим на порядку денному буде розглянуто питання про підвищення соціальних стандартів, заявив перший заступник Голови Верховної Ради, представник Партії регіонів Олександр Лавринович.

За його словами, на заплановану на п’ятницю позачергову сесію наразі погоджено внесення змін до закону про вибори президента України та рекапіталізації банків.

«Але якщо перше питання про підвищення соціальних стандартів не буде на порядку денному, тоді сесії також не буде», – заявив він агентству «Інтерфакс-Україна».

Тим часом, як цитує агентство «Українські новини» наданий інформаційним управлінням Верховної Ради порядок денний на п’ятницю, цього законопроекту в ньому взагалі нема.

А перший заступник голови фракції БЮТ Андрій Кожем’якін заявив, що першим питанням порядку денного має бути закон про особливості проведення заходів щодо фінансового оздоровлення банків.

За його словами, фракція Блоку Юлії Тимошенко, яка ініціювала позачергову сесію, виступає також за розгляд на цій сесії змін до закону про вибори Президента та низки інших питань. Серед них, як цитує слова Кожем’якіна агентство «Українські новини», підвищення соціальних стандартів не згадувалося.
XS
SM
MD
LG