Доступність посилання

ТОП новини

У БЮТ розраховують на ухвалення рішень у Раді попри блокування


У фракції БЮТ не виключають блокування з боку Партії регіонів позачергової сесії парламенту, але сподіваються, що деякі рішення все ж вдасться ухвалити.

Як заявив бютівець Валерій Писаренко, на даний час у всіх фракцій є чітке розуміння того, що необхідно внести зміни до закону «Про вибори Президента», щоб чітко визначити «всі правила гри». Народний депутат зауважив, що саме над цим законопроектом зараз і ведеться основна робота фракцій Верховної Ради.

Писаренко також висловив сподівання, що вдасться ухвалити рішення, які стосуються проведення в Україні Євро-2012. При цьому, за його словами, блокування може виникнути, коли черга дійде до розгляду кадрових питань та проекту документа щодо скасування депутатської недоторканності.

«Я думаю ми ще раз проведемо засідання фракції, і в якості компромісу не будемо наполягати, щоб ці питання розглядалися першими», – сказав Писаренко.

Якщо ж рішень на позачерговий сесії ухвалити не вдасться, БЮТ має намір ініціювати проведення позачергових сесій кожного тижня.


Позачергова сесія парламенту має відбутися 24 липня за ініціативою фракції БЮТ.

XS
SM
MD
LG