Доступність посилання

ТОП новини

Інтерпол шукає Лозінського


Українське бюро Інтерполу оголосило в міжнародний розшук колишнього депутата від БЮТ Віктора Лозінського, якого підозрюють у причетності до вбивства жителя Кіровоградської області Валерія Олійника.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

«Після постанови прокуратури про оголошення його в розшук, ми перекрили територію України. Через кілька днів прокуратура оголосила його в міждержавний і міжнародний розшук, і відповідно Інтерпол виставив йому червону картку», – сказав Луценко.

За його словами, такі дії правоохоронних органів означають, що Лозінський розшукується на території всіх країн, у тому числі й України.

Луценко повідомив, що в Міністерства внутрішніх справ уже є оперативна інформація, де може перебувати Лозінський, але відмовився наводити деталі.

Генеральна прокуратура порушила справу проти Лозінського за підозрою в завданні тяжких тілесних ушкоджень, які спричинили загибель жителя Кіровоградської області Валерія Олійника.

На початку цього місяця Верховна Рада достроково припинила повноваження депутата Лозінського, після чого Служба безпеки України оголосила його в розшук.
XS
SM
MD
LG