Доступність посилання

ТОП новини

Уряд допоможе добудувати 10 тисяч помешкань – Тимошенко


Уряд до кінця року надасть державну фінансову підтримку для добудови та введення в експлуатацію 10 тисяч квартир.

Як повідомили в Управлінні у зв`язках зі ЗМІ Секретаріату КМУ, про це йдеться у вітанні Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко будівельникам із їхнім професійним святом.

«Знаю, що світова фінансова криза дуже боляче вдарила по будівельній галузі, проте наш уряд робить та робитиме усе, щоб зберегти усі найкращі напрацювання та найкращих фахівців галузі», – йдеться у вітальному слові.

Глава уряду нагадала, що нещодавно Кабінет міністрів ухвалив нову антикризову програму для будівельників, яка дасть можливість будівельним компаніям добудувати житлові об’єкти, а людям, які десятиріччями чекала на власні квартири в чергах, отримати довгоочікувані оселі.

«Ця програма вже стартувала, і до кінця року наш уряд надасть державну фінансову підтримку для добудови та введення в експлуатацію десяти тисяч сучасних, гарно оздоблених квартир», – зазначила Тимошенко.

Прем’єр-міністр також додала, що уряд розробив проект закону України «Про запобігання впливу світової фінансової кризи на розвиток будівельної галузі та житлового будівництва», а також Національний план дій з підтримки будівельної галузі, які також послідовно втілюються в життя.

Голова уряду подякувала будівельникам за важку й надзвичайно важливу працю, завдяки якій втілюються в життя найсміливіші задуми проектувальників і архітекторів, набувають нового вигляду міста і села нашої Батьківщини, а люди отримують затишне житло.

«Разом із вами ми робимо велику справу – будуємо не лише будинки та квартири, а нову Україну», – переконана глава уряду.
XS
SM
MD
LG