Доступність посилання

ТОП новини

У БЮТ кажуть, що Єхануров незаконно перебуває на посаді


Депутат Верховної Ради, член фракції Блоку Юлії Тимошенко Володимир Пилипенко називає незаконним призначення першим заступником голови Секретаріату Президента Юрія Єханурова.

За словами депутата, людина, яка займає посаду першого заступника голови Секретаріату, є державним службовцем, а граничний вік для державних службовців – 60 років для чоловіків.

«Єхануров народився 23 серпня 1948 року, тобто на момент призначення на посаду державного службовця – першого заступника голови Секретаріату Президента – він досяг граничного віку перебування на держслужбі, і для його призначення на посаду необхідне було узгодження керівника Головного управління держслужби при Кабінеті Міністрів про продовження терміну перебування на держслужбі», – цитує слова нардепа його прес-служба.

При цьому, як зазначив Пилипенко, рішення про продовження терміну перебування на держслужбі Єхануров не отримував.

«Призначення Єханурова – це черговий приклад правового нігілізму, яким продовжує «радувати» громадян Президент України», – заявив депутат.

Віктор Ющенко призначив Юрія Єханурова першим заступником голови Секретаріату Президента 14 липня. В червні Єханурова звільнили з посади міністра оборони. Його відставку ініціювала прем’єр Юлія Тимошенко.
XS
SM
MD
LG