Доступність посилання

ТОП новини

У Чернігові має відбутися Міжнародний фестиваль «Be Free-2009»


22-23 серпня в Чернігові проходитиме Міжнародний фестиваль «Be Free / Будь вільним – 2009».

Організаторами заходу є «Білоруська музична альтернатива», Ініціатива «Студформат» і Європейське радіо для Білорусі. Українськими партнерами виступили Чернігівський рок-клуб і Чернігівський громадський комітет захисту прав людини.

За інформацією організаторів, мета фестивалю – об’єднати кращі рок-проекти і публіку сусідніх країн ідеєю свободи творчості й самовираження, а також привернути увагу до сучасної рок-сцени Білорусі.

Організатори запросили на фестиваль 20 музичних груп із Білорусі, України, Польщі й Франції.

Хедлайнерами цього року стануть групи «Ляпіс Трубецькой» (Білорусь) і «Воплі Відоплясова» (Україна), до яких приєднаються гості з Польщі (Zero-85) і Франції (Vladivostok), а також низка молодих груп із Білорусі – B:N, Zatochka, Tarpach, Partyzon, Pomidor/OFF, LitvinTroll, Imprudence, ULIS та інші.

Майданчиком для проведення фестивалю обрано місце на березі річки Десна між Центральним міським парком культури й відпочинку Чернігова і туристичним комплексом.

Концерти в рамках фестивалю проходитимуть під відкритим небом. Вхід на фестиваль безкоштовний, а для тих, хто приїхав з інших міст, буде організований майданчик для наметового містечка.

Чернігів став третім містом, де проводитимуть фестиваль «Be Free». У минулі роки фестиваль проходив у Луцьку і Львові.
XS
SM
MD
LG