Доступність посилання

ТОП новини

Геннадій Москаль знову став начальником міліції Криму


Кабінет Міністрів на своєму засіданні призначив Геннадія Москаля начальником Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Криму – заступником міністра внутрішніх справ.

Як повідомив міністр Кабінету Міністрів Петро Крупко, попереднього начальника кримської міліції Миколу Іллічова звільнили у зв’язку з переходом на іншу роботу.

За інформацією самого Москаля, при цьому Кабмін також задовольнив рішення суду поновити на посаді ще одного колишнього керівника міліції Криму Анатолія Могильова – того призначили замість Іллічова й відразу ж звільнили знову, щоб призначити Москаля.

У кінці 2007 року Могильов, який тоді керував кримською міліцією, подав рапорт про відставку, але пізніше, після призначення Іллічова, заявив, що написав був той рапорт під тиском Москаля, і домігся судового рішення поновити його.

Розпорядження уряду призначити Іллічова скасовував тоді своїм указом Президент, але пізніше Віктор Ющенко скасував свій же указ.

Геннадій Москаль, який нині є депутатом Верховної Ради від Блоку «Наша Україна – Народна самооборона», в 1997–2000 роках уже очолював міліцію Криму.

По тому він був, зокрема, начальником міліції Дніпропетровської області, головою Закарпатської облдержадміністрації, головою Держкомміграції, начальником кримінальної міліції України, головою Луганської облдержадміністрації, постійним представником Президента в Криму, заступником голови СБУ й заступником секретаря РНБО.
XS
SM
MD
LG