Доступність посилання

ТОП новини

«Динамо» представило свого нового гравця – Андрія Шевченка


У неділю київське «Динамо» на спеціально скликаній прес-конференції представило громадськості свого нового гравця – нападника і капітана національної збірної України Андрія Шевченка.

За повідомленням сайту Champion, у прес-конференції, окрім самого футболіста, взяли участь президент ФК «Динамо» Ігор Суркіс, а також головний тренер команди Валерій Газзаєв.

Суркіс зазначив, що давно поставив собі за мету повернути Андрія Шевченка в клуб.

«Сказати, що я сьогодні щасливий – нічого не сказати, – зазначив президент клубу. – Ми повернули символ київського «Динамо», ми повернули Героя України, який зробив для нашої країни, мабуть, стільки, скільки не зробив жоден політик. Відтепер Шевченко – гравець «Динамо», ні про яку оренду не йдеться. Контракт підписаний по схемі 1+1».

У свою чергу наставник команди зауважив, що «дуже радий, що у «Динамо» повернувся такий видатний футболіст як Андрій Шевченко».

«Він нам, безумовно, допоможе і у Лізі Чемпіонів, і в чемпіонаті України. А найголовніше: своїм поверненням у рідну команду він дав приклад всім хлопчикам, які люблять футбол», – сказав Газзаєв.

А сам Шевченко зазначив: «Я дуже радий, що повернувся у свій рідний клуб. Прийшов час знов грати за честь «Динамо», знову радувати наших уболівальників. Але вже зараз треба братися до роботи – у нас дуже сильна група Ліги Чемпіонів. Але чим група сильніша, тим краще для «Динамо».

Андрій Шевченко підписав дворічний контракт із «Динамо» і через 10 років після переходу до італійського «Мілана» знову повернувся в рідну команду.
XS
SM
MD
LG