Доступність посилання

ТОП новини

Вінського обрали координатором нового політичного об’єднання


Лідера об’єднання «За демократію і справедливість» Йосипа Вінського обрали координатором народно-патріотичного об’єднання «Набат», у створенні якого взяли участь понад 20 демократичних, соціал-демократичних і народно-патріотичних партій та громадських організацій.

Як повідомили у прес-службі об’єднання «За демократію і справедливість», відповідний Меморандум про утворення НПО «Набат» підписали сьогодні, 17 вересня, в Києві.

До «Набату», зокрема, увійшли Патріотична партія України, партія «Народна влада», партія «Народно-демократичне об’єднання України», Партія правозахисту, Всеукраїнська чорнобильська партія «За добробут та соціальний захист», партія «Євротурбота», громадянський рух «Україна», Всеукраїнська партія трудящих, партія «Соціалістична Україна»...

У Меморандумі йдеться про необхідність негайних та рішучих дій, спрямованих на виведення України з глибокої системної кризи.

Серед пріоритетів діяльності у Меморандумі визначені забезпечення активного впливу на хід виборів Президента України шляхом консолідації зусиль на підтримку єдиного кандидата від НПО, а також формування блоку політичних партій для участі у виборчих кампаніях до місцевих рад всіх рівнів, Верховної Ради Автономної Республіки Крим, міських, сільських та селищних голів та Верховної Ради України.

Головою Виконавчого комітету об’єднання обрали народного депутата України Володимира Каплієнка.
XS
SM
MD
LG