Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську згорів ринок, потерпіли 8 осіб


За інформацією начальника ГУ МНС у Дніпропетровській області Віктора Бутківського, станом на вечір вівторка МНС-ники локалізували пожежу на ринку «Слов’янський» у Дніпропетровську, але на території речового ринку ще залишалося сильне задимлення.

Будівля ринку вигоріла вщент, покрівля впала. На ринку площею в 1,5 гектара розташовувалось близько тисячі торговельних місць.

За уточненими даними, через пожежу потерпіло 8 людей. Потерпілі від вогню доправлені до дніпропетровського опікового центру. Дехто з них відмовився від шпиталізації. Жертв немає.

До гасіння пожежі, якій, за інформацією з управління МНС в області, присвоїли один із найвищих – 5-й – ступінь складності, було залучено 22 одиниці техніки і кілька сотень рятувальників.

Попередня версія виникнення пожежі – загоряння в кіоску з шаурмою, вогонь з якого швидко перекинувся на інші торговельні точки. Автозаправну станцію, яка розташована поряд, від вогню вдалося вберегти.

Обласна влада обіцяє допомогу торгівцям, які втратили свій крам. Збитки деяких власників лотків складають сотні тисяч доларів – тільки в понеділок на ринок завезли багато нового товару.

Ринок «Слов’янський» діяв неподалік залізничного вокзалу та автовокзалу.
XS
SM
MD
LG