Доступність посилання

ТОП новини

На ринку «Слов’янський» у Дніпропетровську постраждали дев’ятеро людей


Уточнені дані оприлюднило управління МНС в області.

Людей із травмами різних ступенів важкості шпиталізували до лікарні. В опіковий центр клінічної лікарні №2 потрапило 5 осіб. Наразі одна жінка знаходиться у тяжкому стані: у неї важкі опіки кінцівок та дихальних шляхів. Двоє пацієнтів мають опіки середнього ступеню тяжкості та двоє знаходяться у легкому стані. Ще двоє постраждалих перебувають у токсикологічному відділенні.

Міська влада запевнила: усіх постраждалих лікуватимуть коштом місцевого бюджету.

За уточненими даними, вогнем пошкоджені торговельні павільйони, товар, покрівля, стіни та перегородки ринку на площі 20 тисяч квадратних метрів. Під час гасіння пожежі рятувальники МНС евакуювали 63 людини.

Під час гасіння пожежі високого, 5-го, ступеню складності МНСники застосували раніше придбаний спеціальний автомобіль із драбиною, яка піднімається на висоту понад 50 метрів. Завдяки цьому вдалося запобігти поширенню займання на прилеглі споруди, зокрема, на АЗС.

Причини пожежі та розміри матеріальних збитків установлюють.

Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Віктор Бондар звернувся до міської влади з проханням зустрітися з представниками бізнесу, які працювали на ринку «Слов’янський», та сприяти у вирішенні їхніх проблем.
XS
SM
MD
LG