Доступність посилання

ТОП новини

Регіонали кажуть, що завтра Рада запрацює


Перший заступник голови фракції Партії регіонів Олександр Єфремов прогнозує, що 24 вересня відбудеться засідання парламенту.

«Ми будемо завтра працювати за порядком денним, що був погоджений заздалегідь, і не наша провина, те, що була порушена, у тому числі Литвином, процедура голосування, що потребувала додаткової роботи», – сказав він.

При цьому Єфремов повідомив, що фракція проводить роботу над тим, щоб зібрати максимальну кількість своїх депутатів на завтрашнє засідання.

За його словами, деяким регіоналам зробили складні операції, але вони погодилися приїхати у Верховну Раду на засідання в четвер. Крім того, як заявив Єфремов, дехто з парламентарів фракції перебуває у закордонних відрядженнях, але при цьому мають намір повернутися з них до вечора середи.

«Тому ми сподіваємося, що завтра абсолютна більшість наших депутатів буде в залі, і ми будемо готові голосувати персонально», – наголосив перший заступник голови фракції ПР.

Крім цього, за словами Єфремова, Партія регіонів буде наполягати на ухваленні в цілому законопроекту про підвищення соціальних стандартів, автором якого є представник блоку Литвина Олег Зарубінський.

Партія регіонів від вчорашнього вечора блокує роботу парламенту, вимагаючи розгляду законопроектів про підвищення соціальних стандартів.

Сьогодні на погоджувальній раді лідерам фракцій не вдалося домовитися про відновлення роботи Верховної Ради.
XS
SM
MD
LG