Доступність посилання

ТОП новини

Торгівці згорілого «Слов’янського ринку» отримали нові робочі місця


140 постраждалих торгівців зі «Слов’янського ринку» отримали місця на інших торговельних майданчиках.

Як повідомив в. о. керівника управління податків та зборів Департаменту споживчого ринку Дніпропетровської міської ради Борис Невдаха, найбільшим попитом серед потерпілих користуються місця на головному ринку «Озерка» та торговельні майданчики в центрі міста.

Керівники ринкових об’єктів погодились надавати торгові місця на пільгових умовах. Ці пільги визначають в індивідуальному порядку: в залежності від виду торгового місця, від характеру оренди.

Адміністрація одного з найбільших торговельних павільйонів – «Металург» – погодилась надати потерпілим до ста робочих місць, але вимагає гарантій, що ці місця будуть справді задіяні підприємцями.

З 1 листопада у місті відкривається ще один великий торговельний павільйон. На ньому розраховують працевлаштувати ще 200 погорільців.

22 вересня сталася пожежа на ринку «Слов’янський» у Дніпропетровську. Постраждали дев’ять людей, вони перебувають у лікарнях. Ринок вигорів ущент. На «Слов’янському» працювали близько тисячі підприємців. МНС підраховує збитки.
XS
SM
MD
LG