Доступність посилання

ТОП новини

Росія не відповіла Україні на пропозицію про зустріч президентів


Росія не давала відповіді Україні на пропозицію про двосторонню зустріч президентів двох країн Віктора Ющенка і Дмитра Медведєва, заявив російський міністр закордонних справ Сергій Лавров.

На запитання, чому такої відповіді немає і як це можна розцінити, Лавров заявив: «Це можна розцінити лише як відсутність відповіді. ...Дві країни дружать, але відповіді немає», – сказав він.

Зі свого боку, виконувач обов’язків голови МЗС України Володимир Хандогій повідомив, що українська сторона кілька разів зверталася до Росії із пропозицією про зустріч президентів в рамках саміту голів держав СНД в Кишиневі 9 жовтня, проте не отримувала відповіді.

«Відсутність відповіді теж є відповідь», – сказав Володимир Хандогій.

Раніше Президент Віктор Ющенко заявив, що планує 9 жовтня на саміті в Кишиневі зустрітись із президентом Росії Дмитром Медведєвим.

Сьогодні прес-секретар президента Росії заявила, що у програмі візиту Медведєва до Молдови немає окремої зустрічі з Ющенком.

Водночас у графіку українського Президента на офіційному сайті глави держави немає інформації про планований візит Ющенка до Молдови.
XS
SM
MD
LG