Доступність посилання

ТОП новини

Кислинський називає полiтичними перевiрки його диплома


Заява мiнiстра освiти Iвана Вакарчука про вiдсутнiсть диплома у заступника глави СБУ Андрiя Кислинського свiдчить про лояльнiсть глави цього вiдомства до прем’єра Юлiї Тимошенко. Про це Кислинський заявив в iнтерв’ю «Українськiй правдi».

«Мiнiстр склав тест на лояльнiсть Прем’єр-мiнiстру. Думаю, це допоможе пану Вакарчуку в подальшiй кар’єрi», – заявив вiн.

При цьому заступник голови СБУ повiдомив: «Ще в п’ятницю менi неофiцiйно пiдтвердили в Мiносвiти, що мiй диплом зареєстрований i значиться в базi Міністерства».

Також Кислинський попросив почекати висновкiв розслiдування, яке проводить Головне управлiння державної служби. «Але звертає на себе увагу той факт, що перевiркою займаються органiзацiї, якi пiдлеглi Прем’єр-мiнiстру. Уже зараз ми можемо скласти враження про ту «диктатуру», яку обiцяла встановити панi Тимошенко», – додав вiн.

У прес-центрi СБУ нагадали, що перевiрку з цього питання проводить Головне управлiння держслужби. «За результатами цiєї перевiрки збереться колегiя СБУ, яка й ухвалить вiдповiдне рiшення залежно вiд результатiв перевірки», – заявив в СБУ.

Міністр освіти сьогодні повідомив, що робоча група Міністерства дiйшла висновку, що Кислинський у перiод з 1994 по 2000 рiк не навчався в Київському нацiональному унiверситетi iмені Шевченка i вiдповiдний диплом не отримував.
XS
SM
MD
LG