Доступність посилання

ТОП новини

У Києві з листопада знижені тарифи ЖКГ – Черновецький


Київська міська адміністрація вирішила знизити тарифи на опалення, гаряче, холодне водопостачання й водовідведення для населення з 1 листопада до рівня цих тарифів, що діяли до 1 червня.

Як повідомив мер Києва Леонід Черновецький, зниження зазначених тарифів стало можливим після досягнення міськадміністрацією домовленостей з Кабінетом Міністрів про забезпечення Києва газом протягом опалювального сезону 2009-2010.

Черновецький не уточнив точних розмірів тарифів, які будуть діяти з листопада, зазначивши, що з ними можна буде ознайомитися після оприлюднення розпоряджень.

За словами мера, знижені тарифи будуть діяти з листопада орієнтовно до травня 2010 року, а потім, можливо, будуть знову переглянуті.

З 1 червня Київміськадміністрація підвищила тарифи на холодне й гаряче водопостачання, водовідведення й опалення для населення на 48,8-104,1% й установила квартплату окремо для кожного будинку.

Встановлення цих тарифів оскаржили багато фізосіб, а також блок Кличка, а 17 липня Кабмін призупинив їхню дію.

У зв’язку з цим на серпень-вересень міськадміністрація встановила тимчасові тарифи, знизивши їх на 5% порівняно з підвищеними з 1 червня.
XS
SM
MD
LG