Доступність посилання

ТОП новини

Мiлiцiя розшукує Лозiнського переважно в Українi – Луценко


За основною версiєю мiлiцiї, колишній народний депутат Вiктор Лозiнський перебуває в Українi, заявляє мiнiстр внутрiшнiх справ Юрiй Луценко. «Хоча ми здiйснюємо пошуки i за сигналами, якi надходять вiд колег за лiнiєю Інтерполу», – заявив Луценко.

За словами мiнiстра, ця справа «є фактично розслiдуваною i роль кожного у цьому злочинi зрозумiла».

Окрiм Лозiнського в розшук також оголосили й iншу людину, чоловiка, який через деякий час пiсля скоєння вбивства «стукав у дверi прокуратури i говорив, що це вiн убив».

«Людина явно асоцiального вигляду», – розповiв Луценко. При цьому, за словами міністра, спочатку прокуратура «вiдмахнулася» вiд цiєї людини, думаючи, що це «пахне явно проплаченою пiар-акцiєю».

Проте нещодавно прокуратура змiнила свою думку i доручила МВС розшукати цю людину.

На пiдтвердження того, що мiлiцiя працює i дiйсно шукає Лозiнського, Луценко розповiв, що минулого тижня в Запорiжжi правоохоронці побачили людину, схожу на розшукуваного. Ця людина пiдiйшла до готелю. «У готелi його затримали. Вiн виявився керiвником прес-служби Секретарiату Президента, вiн не дуже, однак дещо схожий на Лозiнського. I смiх, i грiх у такiй ситуацiї, але ми дiйсно виконуємо цю роботу», – наголосив глава МВС.

Лозінського звинувачують у причетності до вбивства жителя Кіровоградщини Валерія Олійника в червні цього року.
XS
SM
MD
LG