Доступність посилання

ТОП новини

Лукашенко приїде до України у першій половині листопада – МЗС


Візит президента Білорусі Олександра Лукашенка до України запланований на першу половину листопада. Про це повідомив міністр закордонних справ України Петро Порошенко, який перебуває в Мінську з робочим візитом.

На зустрічі з білоруським президентом Порошенко повідомив, що Міністерство закордонних справ України підготувало пакет пропозицій із подальшої співпраці з Білоруссю.

«Я переконаний в тому, що той пакет пропозицій, який ми підготували, буде вельми цікавий і дозволить нам реалізувати їх під час вашого візиту до України», – сказав голова МЗС України.

Зі свого боку, Лукашенко заявив, що готовий сьогодні обговорювати всі питання, що перебувають у порядку денному українсько-білоруських відносин.

«Нам тут нічого приховувати, соромитися перед кимось. У нас є свої інтереси. Як в України, так і у нас є питання, по яких наші інтереси абсолютно збігаються», – сказав президент Білорусі.

За словами Лукашенка, українсько-білоруська співпраця не спрямована на шкоду будь-кому. «Ви, напевно, помічаєте, що декого це вже починає хвилювати. Думаю, дарма. Ми абсолютно відповідальні люди, ми розуміємо, чого чекають від нас народи», – додав він.
XS
SM
MD
LG