Доступність посилання

ТОП новини

Медведько: у справі про розбещення дітей допитали депутатів


Генеральна прокуратура перевiряє можливу причетнiсть народних депутатiв до iнциденту з розбещенням неповнолiтнiх, повідомив Генпрокурор.

«Причетнiсть народних депутатiв, цей факт став нам вiдомий 13 жовтня у зв’язку зi зверненням народного депутата Григорiя Омельченка i матерi дітей... Перевiрка з приводу їхньої (народних депутатiв) можливої причетностi триває», – заявив Олександр Медведько, виступаючи з трибуни Верховної Ради.

Вiн повiдомив, що того ж дня, 13 жовтня, спiвробiтники Генпрокуратури допитали матiр потерпiлих дітей, а депутатiв Сергiя Терьохiна i Вiктора Уколова допитали 19 жовтня. Нардепа Руслана Богдана допитають у середу, 21 жовтня.

Крім того, Медведько повідомив, що питання про можливу передачу Генпрокуратурі справи про розбещення дітей розглядатиметься завтра на оперативній нараді.

Також, за його словами, Генпрокуратура направила запит МВС про службову перевiрку щодо недбальства в розслiдуванi цієї справи.

Генеральний прокурор прогнозує, що досудове розслідування справи завершиться до січня 2010 року.

Наразi кримiнальна справа за фактом розбещення неповнолiтнiх перебуває у провадженнi Головного слiдчого управлiння МВС України.
XS
SM
MD
LG