Доступність посилання

ТОП новини

Ерос Рамазотті концертує в Будапешті


Угорщина – Небезпека зараження «свинячим грипом» поки що не діє на шанувальників італійського співака Ероса Рамазотті. Його концерт у Будапешті відбувся, хоч і з запізненням на кілька днів, але з переповненими трибунами на столичній «Спортарені» під грім оплесків. Співак представив угорській публіці свій новий альбом «Ali E Radici» («Крила і коріння»).

Це вже другий виступ відомого італійського співака в Будапешті. Вперше він побував тут майже 4 роки тому.

Нині Ерос Рамазотті, як його звикли звати українці, чи правильно Рамаццотті, як його звуть італійці, здійснює концертне турне світом. До Угорщини його помічники привезли чимало технічного обладнання, яке ледве вмістилося на шести автобусах й одинадцяти вантажних трейлерах.

На Ероса з нетерпінням чекали найвідданіші фани клубу його імені і так само кілька перекладачів його пісень із італійської на угорську, які перемогли в музичному конкурсі. Рамазотті встиг зустрітися з ними незадовго перед початком свого концерту в «Спортарені».

Співак був до всіх дуже люб’язний і жодним чином не виявляв, так би мовити, своєї зірковості. Лише наприкінці зустрічі, коли вся ватага фанів фотографувалася зі своїм кумиром на пам’ять, він дозволив собі трохи поблазнювати перед камерами.

Співак став популярним завдяки пісням рідною мовою

Пісні Ероса Рамазотті розтиражовані на 36 мільйонах компакт-дисків по всьому світі. Багато хто зі знавців його творчості не може пояснити, як це могло трапитися у випадку зі звичайним раґаццо, тобто парубком, із околиць Рима. Адже він майже не співає англійською – виняток становили хіба що його дуетні виступи з Тіною Тернер. Із іншими світовими знаменитостями, зокрема Анастасією, Шер, Джо Коккером, Лучано Паваротті та іншими, Ерос співав рідною італійською мовою.

Концерт Рамазотті в Будапешті засвідчив, що сучасні ліричні Ритми Італії вельми зворушливо діють на угорських слухачів, зізналася одна з них Анетта Салаї. На її думку, сила-силенна жінок і чоловіків на його концерті тільки підсилювала бажання співака бути щирішим у розмові з публікою.

До речі, співак зізнався, що дуже полюбив Будапешт та угорців. Він пообіцяв неодмінно повернутися до них рівно через рік.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG