Доступність посилання

ТОП новини

Вибухнув автомобіль працівника «АрселорМіттал Кривий Ріг»


У Кривому Розі сьогодні вибухнув автомобіль одного з працівників «АрселорМіттал Кривий Ріг»

За повідомленням прес-служби Управління МВС України в Дніпропетровській області, працівник ВАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» сів до власного автомобіля, який був припаркований біля будинку. Після початку руху стався вибух, внаслідок якого у днищі автомобіля утворився отвір та були пошкоджені деякі інші елементи конструкції.

Чоловік не постраждав, він самостійно доправив свій автомобіль до станції технічного обслуговування.

Слідчим відділом Криворізького МУ порушено кримінальну справу за статтями 15 ч. 2; 115 ч. 2 п. 5 КК України («Замах на вчинення навмисного вбивства, скоєний способом, небезпечним для життя багатьох осіб»).

У чиєму саме авто стався вибух, міліція не повідомляє.

За останні два місяці на топ-менеджерів і працівників підприємства було вчинено кілька замахів.

У жовтні нинішнього року на Дніпропетровщині з мисливської рушниці був обстріляний автомобіль «Тойота», який належить ВАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг». В авто були водій та два аудитора підприємства – громадяни Індії. Один із пасажирів отримав поранення.

Ще раніше, влітку нинішнього року, міліція порушила дві кримінальні справи щодо нападів на топ-менеджерів підприємства. Перша – про нанесення тілесних ушкоджень директору з соціальних та загальних питань комбінату, друга – щодо хуліганських дій, скоєних в приватному домоволодінні голови адміністрації з питань виробництва підприємства.

ВАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» – колишній комбінат «Криворіжсталь», одне з найбільших металургійних підприємств України.
XS
SM
MD
LG