Доступність посилання

ТОП новини

Регіонали перебігають до БЮТівців


12 депутатів, членів фракції Партії регіонів у Ровеньківській міській раді Луганської області останнім часом вийшли з партії й фракції і підтримали Блок Юлії Тимошенко.

Про це мовиться в повідомленні прес-служби міськради з посиланням на колишнього керівника фракції Партії регіонів Анатолія Бойка.

«Ми ухвалили рішення щодо виходу з партії зараз, напередодні виборів. Ця політична сила (Партія регіонів) не може служити гарантом розвитку Ровеньків. Партія регіонів віддала Ровеньки на розтерзання своїм комерційним структурам. Віддали держпідприємство «Ровенькиантрацит» Донецькій паливно-енергетичної компанії, яка намагалася збанкрутити підприємство. Усе, що зробив для підприємства уряд Юлії Тимошенко, змусило нас задуматися: а чи є зміст підтримувати Партію регіонів?», – вважає Бойко.

Як заслуги Тимошенко він зазначає збільшення зарплати й пенсій шахтарям, а також фінансування підприємства.

«Тому ми й будемо підтримувати цей уряд і цю команду», – додав Бойко.

З його слів, 12 депутатів, які вийшли із фракції регіонів, мають намір на найближчій сесії міськради створити нову депутатську групу «Наше місто», яка буде займатися рішенням проблем гірників й загалом жителів Ровеньок, а не політичними розбираннями.

Усього в міськраді 34 депутати, з них 26 депутатів – від Партії регіонів.

Політрада Луганської обласної організації Партії регіонів на засіданні 9 листопада виключила з партії генерального директора державного підприємства «Ровенькиантрацит», депутата обласної ради Юрія Зюкова за участь у всеукраїнському з'їзді партії «Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина» у Києві.

Рада Свердловської міської організації Партії регіонів на засіданні 16 листопада виключила з партії заступника генерального директора державного підприємства «Свердловантарцит» (Свердловськ, Луганська область) Віктора Земцева за підтримку Блоку Юлії Тимошенко.
XS
SM
MD
LG