Доступність посилання

ТОП новини

У Сербії спорудили статую голлівудської зірки Джонні Деппа


Статуя, що зображає відомого голлівудського актора Джонні Деппа у повний зріст, споруджена в невеликому поселенні на південно-заході Сербії, повідомляють агенції новин.

Відомий сербський режисер, дворазовий володар пальмової гілки на Канському кінофестивалі Емір Кустуріца урочисто відкрив у середу пам’ятник на честь Деппа у ході щорічного кінофестивалю Kustendorf, організатором якого є він сам. Церемонія пройшла в невеликому селищі Дрвенґрад у гірській місцевості, яке було створене спеціально для одного з фільмів Кустуріци.

Джонні Депп перебуває у Сербії від вівторка. Після зустрічі з главою держави Борисом Тадичем Деппа на вертольоті перевезли в Дрвенґрад, де, за словами Кустуріци, актор проведе кілька днів.

Емір Кустуріца повідомив, що має намір зняти фільм, в якому Депп зіграє Панчо Вілью – одного з лідерів повстанців під час Мексиканської революції початку 20 століття.

Джонні Депп є другою голлівудською зіркою, на честь якої споруджено статую на теренах колишньої Югославії – першу спорудили на честь майстра бойових мистецтв Брюса Лі у боснійському місті Мостарі.
XS
SM
MD
LG