Доступність посилання

ТОП новини

Грузiя не пiдтримуватиме на виборах в Українi конкретного кандидата – Саакашвiлі


Президент Грузiї Міхеїл Саакашвiлi вiдкидає звинувачення деяких українських полiтикiв у тому, що нiбито грузинськi спостерiгачi мають намiр їхати до України для пiдтримки на виборах конкретного кандидата в Президенти.

«Президент Саакашвiлi заявляє, що для Грузiї бажана тiльки сильна, незалежна i демократична Україна. Стосовно реєстрацiї грузинських спостерiгачiв на президентських виборах в Українi президент Саакашвiлi роз’яснює, що в плани Грузiї не входить пiдтримка якогось кандидата в президенти i Грузiя жодним чином не може втрутитися в майбутнi вибори», – заявила сьогодні прес-секретар грузинського президента Манана Манджгаладзе.

За її словами, про участь у виборах в Українi грузинських спостерiгачiв були заздалегiдь поiнформовані всi основні кандидати в Президенти України.

«Президент Саакашвiлi зазначає, що грузинська сторона готова надати право спостерiгати за виборами в Грузiї українським спостерiгачам без яких-небудь перешкод i обмежень», – сказала Манджгаладзе.

Водночас ЦВК України досi не вирiшила питання про допуск понад двох тисяч грузинських спостерiгачiв на президентськi вибори, що мають вiдбутися в недiлю.
XS
SM
MD
LG