Доступність посилання

ТОП новини

Триває підрахунок голосів на виборах Президента – лідирує Янукович


За повідомленням Центрвиборчкому, після опрацювання 70 з половиною відсотків протоколів, лідирує голова Партії регіонів Віктор Янукович, який набрав понад 36 відсотків голосів. Прем’єр-міністра Юлію Тимошенко підтримали понад 24 з половиною відсотки виборців.

Після оголошення результатів Національного екзит-полу, претенденти на вихід у друге коло голосування виступили у своїх штабах із заявами.

Віктор Янукович сказав, що українці проголосували за зміни. «Вони висловили точку зору, яка вимагає змін на краще».

Юлія Тимошенко сподівається на об’єднання у другому турі усіх демократичних сил. «Демократичні сили будуть об’єднані. Ми зробимо усе для того, щоб далі вони йшли як монолітна, вагома сила, яка рухатиме країну до європейської цивілізації», – заявила Тимошенко.

Ще один із претендентів на посаду глави держави, лідер партії «Сильна Україна» Сергій Тігіпко, який поки що третій на виборах, заявив, що у другому турі не підтримуватиме жодного із кандидатів на Президента.

Що ж до подальшої своєї діяльності, то Тігіпко заявив: «Ми сконцентруємо увагу на будівництві партії «Сильна Україна» та на місцевих виборах. У цьому напрямку нам потрібно рухатися. Туди я поведу своїх друзів, своїх товаришів, своїх колег», – сказав Сергій Тігіпко.

Партія «Наша Україна» розгляне результати виборів Президента на засіданні ради 22 січня, повідомив перший заступник керівника виборчого штабу кандидата в Президенти Віктора Ющенка Роман Безсмертний.

За його словами, на цьому засіданні буде дана оцінка результатам президентських виборів і буде розроблена позиція щодо подальших дій партії після виборів.

Кандидат у Президенти, чинний глава держави Віктор Ющенко набрав поки що близько 5% голосів виборців.
XS
SM
MD
LG