Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко назвала об’єднавчу ідею України


Кандидат на посаду Президента, чинний прем’єр-міністр Юлія Тимошенко впевнена, що об’єднавчою ідеєю України мусить стати європеїзація держави.

Про це йдеться у розміщеному на офіційному сайті Тимошенко привітання з нагоди свята Водохреща.

«У цей святий день я стверджую, що Україна стане красивою, сильною та справедливою європейською державою. Саме так я визначаю місію, роль і, водночас, об’єднавчу ідею для всієї України», – сказала голова уряду.

Прем’єр вважає, що свято Водохреща, яке символізує очищення від усього нещирого і недоброго, також мусить стати святом світлих та нових починань. «Нині настав час діяти, працювати наполегливо та вперто, розбудовувати незалежну Україну, дарувати їй успіхи та перемоги, стверджуючи наші національні амбіції», – підкреслила вона.

Тимошенко також подякувала за небайдужість всім, хто минулої неділі прийшов на виборчі дільниці, щоб виконати свій громадянський обов’язок. «Весь світ побачив, що абсолютна більшість людей не хоче повертатися в минуле, і ніколи не підтримає антиукраїнські сили зла, які чіпляються за історію перед тим, як канути в небуття», – наголосила кандидат на посаду Президента.

«Пройде всього кілька тижнів, і перед Україною відкриється новий шлях. Шлях світлих та важливих перемог. Доба безпросвітності та лихоліття зараз завершується назавжди. Саме в ці дні, зі світлого християнського свята Водохреща, почнеться справжнє очищення України, її величний та гідний поступ. Ми наближаємо цю мить разом», – сказала Тимошенко.
XS
SM
MD
LG