Доступність посилання

ТОП новини

В Криму жорстоко побили генерального керівника кримського медіа-голдингу


Увечері 20 січня група невідомих зловмисників напала на голову ради директорів компанії «КримМедіаГолдинг», яка об’єднує низку впливових засобів масової інформації. Карен Барсегян, за повідомленням прес-служби компанії, отримав важкі травми.

Як розповів сам постраждалий, двоє невідомих зі зброєю в руках викрали його з під’їзду власного будинку і вивезли за межі міста. Там, накинувши на голову мішок і зв’язавши руки та ноги, жорстоко побили.

Міліція порушила кримінальну справу за фактом розбійного нападу і завдання важких тілесних пошкоджень, а також викрадення автомобіля.

Постраждалий перебуває в лікарні, у нього зафіксований перелом нижньої щелепи, перелом кісток черепа, струс головного мозку.

До складу компанії «КримМедіаГолдинг» входять найбільша в Криму радіостанція «Транс-М-радіо» та інформаційна агенція «Е-Крим».

За даними преси, за компанією стоять бізнес-стуктури, причетні до керівника адміністрації Московської області Росії Бориса Громова та глави адміністрації Севастополя Сергія Куницина. Перед першим туром президентських виборів в Україні мас-медіа голдинги підтримували кандидата у Президенти України Інну Богословську.
XS
SM
MD
LG