Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко: навколо Києва будинки та бази відпочинку заповнені бойовиками


Кандидат на Президента, Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявила, що навколо Києва будинки відпочинку заповнені бойовиками, які готові до захоплення влади.

«Те, що було в 2004 році, Янукович повторює і сьогодні. У ЦВК «ківаловщина», на дільницях – фальсифікації», – сказала Юлія Тимошенко в інтерв'ю «5 каналу», текст якого опубліковано на офіційному сайті українського уряду.

«Знову «каруселі», знову голосування на дому, де докидають просто сотні тисяч бюлетенів і, крім того, ще й навколо Києва всі будинки відпочинку, бази відпочинку повністю заповнені бойовиками, які готові до будь-якого варіанту захоплення влади», – заявила кандидат на посаду глави держави.

«Все це ми пам'ятаємо з 2004 року. Янукович не змінився, його методи не змінилися і, власне, і його політика не змінилася. І тому, так як і в 2004 році ми їх жорстко поставимо на місце, і йому за жодних обставин не бачити влади в Україні», – наголосила Юлія Тимошенко.

На запитання, як вона має намір цьому запобігти, Тимошенко відповіла: «Я думаю, що так, як потрібно для країни: спокійно, врівноважено, законно і користуючись лише однією можливістю – це переконати людей, об'єднати людей... щоб вони стали на захист України».

Другий тур виборів Президента України призначено на 7 лютого. За посаду глави держави боротимуться лідер Партії регіонів Віктор Янукович і Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко.
XS
SM
MD
LG