Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко: Участь кандидатів у публічних дебатах суттєво вплине на результати виборів


Кандидат на посаду глави держави Юлія Тимошенко заявила, що участь обох кандидатів на Президента в публічних дебатах суттєвим чином вплине на результати виборів.

Таку думку Тимошенко висловила у неділю в інтерв’ю телеканалу «1+1».

«Якщо будуть дебати, то не буде різниці в 1-2 відсотки. Я думаю, різниця буде дуже суттєва між тим, хто переможе і тим, хто не переможе», – сказала Юлія Тимошенко.

Вона також запросила всіх виборців подивиться дебати, які відповідно до календарного плану, затвердженого Центральною виборчою комісію, мають відбутися 1 лютого о 20:00 на Першому національному телеканалі.

«Я гарантую, що я прийду», – наголосила вона.

Чинний прем’єр висловила переконання, що розрив між двома кандидатами у другому турі буде на користь європейського, демократичного, справедливого розвитку країни.

«Я переконана, що вибори завершаться переконливим результатом, переконливою перемогою України і не треба буде ніяких стресів», – зазначила Юлія Тимошенко, відповідаючи на запитання, чи не готується її команда до судового оскарження результатів другого туру голосування з виборів глави держави.

Напередодні штаб іншого кандидата на Президента Віктора Януковича однозначно заявив, що у ніяких теледебатах їхній кандидат 1 лютого участі не візьме.
XS
SM
MD
LG