Доступність посилання

ТОП новини

Аваков не бачить підстав не подати в відставку


Голова Харківської обласної державної адміністрації заявляє, що готовий подати у відставку незалежно від того, хто переможе на виборах Президента.

«На сьогоднішній день я не бачу підстав не подати у відставку в разі обрання Президентом України (Юлії) Тимошенко чи (Віктора) Януковича. В обох випадках обом Президентам я подам заяву про відставку і скажу, що я залишаю вибір за ними. У разі, якщо почнеться «буза», кажучи простою мовою, і почнеться перетягування канату і гойдалки, я вирішу за необхідне затриматись на посаді голови обласної адміністрації до того часу, коли ситуація стабілізується, – і після цього знов буду щасливий без крісла голови державної адміністрації, за яке, як дехто заявляє, я відчайдушно чіпляюся», – сказав Арсен Аваков на прес-конференції в Харкові.

Рішення щодо своїх подальших дій, за словами Авакова, він ухвалюватиме в понеділок, коли отримає оригінал указу Президента про звільнення його з посади, повідомляє кореспондентка Радіо Свобода.

Раніше Харківський апеляційний адміністративний суд зупинив рішення Харківської обласної ради про недовіру голові облдержадміністрації, на підставі якого Президент іще в п’ятницю підписав указ, яким звільнив, чи, як мовиться в його тексті, «прийняв відставку» Арсена Авакова, в яку той не подавав.

Голова ХОДА заявляв, що вважає рішення обласної ради про недовіру протиправним і незаконним і через суд вимагає його скасування.
XS
SM
MD
LG