Доступність посилання

ТОП новини

У МВС наразі не бачать пiдстав для виникнення масових безладiв у Києвi


Жодних загроз виникнення масових безладiв у Києвi наразi немає, наголошує заступник мiнiстра внутрiшнiх справ України iз питань громадської безпеки в країнi Олександр Савченко.

Він запевнив, що мiлiцiя зможе впоратися зi своїми обов’язками. За словами Савченка, на випадок проведення масштабних полiтичних акцiй у Києвi, МВС вдалося до вiдповiдних розрахункiв i у разi можливого ускладненнi ситуацiї готове вiдповiдним чином вiдреагувати.

«Я не можу гарантувати, що не буде конфлiктних ситуацiй, але я можу гарантувати порядок на вулицях», – запевнив заступник мiнiстра.

Як повідомив Савченко, до Києва прибувають близько 6,5 тисяч прихильників Партiї регіонів, переважно з Криму, Харкiвської, Донецької, Полтавської i Житомирської областей.

Заступник міністра також нагадав, що близько двох тисяч прихильників Партiї регiонiв перебувають наразi в санаторiях Києва та Київської областi. За словами Савченка, швидше за все, вони перебуватимуть там до дня iнавгурацiї новообраного Президента. Тi ж, якi прибудуть на потягах, вiзьмуть участь в акцiях i повернуться додому.

Крiм того, заступник мiнiстра повiдомив, що iснують заявки вiд БЮТ на проведення акцiй, «але поки що жодної iнформацiї про те, що хтось пiд цими прапорами приїжджає до Києва, немає».

Кілька тисяч прихильників регіонал сьогодні зранку зібралися біля ЦВК на мітинг з підтримки свого кандидата.
XS
SM
MD
LG