Доступність посилання

ТОП новини

Кримський штаб Тимошенко вимагає перерахунку голосів


Представники кандидата на посаду Президента Юлії Тимошенко у виборчкомах Криму законно вимагають провести перерахунок голосів на низці дільниць регіону, а не намагаються штучно затягнути підбиття підсумків голосування, заявляє керівник республіканського штабу Андрій Сенченко.

«Ми не розводимо тяганину. Ми їм не дали зробити бліц, але наше не «дали» ґрунтується на законних вимогах», – сказав Сенченко сьогодні в Сімферополі.

Кримський штаб Тимошенко наполягає на тому, щоб окружні комісії «працювали як треба». «У суворій відповідності зі статтями закону про вибори оголосили результати на дільниці. Перевірялася цілісність кожного пакету», – наголосив Сенченко.

Керівник Кримського штабу Тимошенко заявляє про грубі порушення на низці округів Криму, виділяючи при цьому № 2 і 10. Наприклад, заявляє Сенченко, члени комісії десятого окружкому – представники Віктора Януковича, – «ухвалюючи всю документацію не в режимі засідання, нічого не голосуючи, нічого не обговорюючи», одразу «заносять» її на сайт ЦВК.

Керівник кримського штабу наголосив також на «чорних технологіях» під час голосування вдома, «каруселях», підкупі виборців та інших порушеннях.

Зі свого боку, Партія регіонів закликає Президента, Генеральну прокуратуру і СБУ навести порядок в Криму, де, яка кажуть регіонали, «блокується робота окружних комісій».
XS
SM
MD
LG