Доступність посилання

ТОП новини

Секретар РНБО: світ аплодує переможцю виборів Януковичу


Секретар Ради національної безпеки і оборони Раїса Богатирьова заявляє про очевидність перемоги лідера Партії регіонів Віктора Януковича на виборах Президента України і закликає прем’єра Юлію Тимошенко припинити «безпринципну боротьбу за владу».

Про це йдеться в заяві Богатирьової щодо результатів другого туру виборів Президента.

Секретар РНБО наголошує, що «лідер опозиції Віктор Янукович отримав прямий мандат довіри українського народу на виборах Президента України».

«Перемогла прагматична програма соціально-економічного розвитку, прогнозованість курсу на збереження інститутів демократії, а також політика зовнішніх компромісів та порозуміння. Поразку отримали соціальний популізм, політика неправди та непрозорих рішень як подразників глибоких внутрішніх і зовнішніх конфліктів», – заявила Богатирьова.

За її словами, Україна отримала шанс забезпечити правонаступництво влади, яка повинна негайно зосередитися на протидії ключовим внутрішнім і зовнішнім викликам та загрозам.

«Світ аплодує переможцю виборів Віктору Федоровичу Януковичу. Ще більше він готовий аплодувати Юлії Тимошенко, яка, після оприлюднення офіційних результатів Центральною виборчою комісією виборів Президента України, публічно визнає їх, як це історично роблять політичні лідери сучасних демократій», – йдеться в заяві секретаря РНБО.
XS
SM
MD
LG