Доступність посилання

ТОП новини

Новим прем’єр-міністром не обов’язково має бути «регіонал»


Про це в ефірі Радіо Свобода заявила заступник голови Партії регіонів Ганна Герман.

За її словами, «це буде фігура, яка найбільше здатна об’єднати нинішній парламент, і це буде людина, яка має бачення тих реформ, які ми хочемо в країні здійснити. Це мусить бути фігура, яка дасть можливість утворити нову коаліцію і призначити новий уряд», - сказала в ефірі Радіо Свобода заступник голови Партії регіонів Ганна Герман.

Раніше представник фракції БЮТ Сергій Власенко заявляв, що результати президентських виборів не створюють юридичних підстав для переформатування коаліції.

За його словами, «незалежно від того, хто стане президентом, він не має повноважень втручатися у формування коаліції. Він лише подає кандидатури двох міністрів і не більше», – заявив на одному з телеканалів Сергій Власенко.

Центральна виборча комісія оголосила в неділю офіційні результати виборів Президента України. Новим главою держави став лідер Партії регіонів Віктор Янукович, за якого проголосували майже 12 з половиною мільйонів виборців. За іншого кандидата – прем’єр-міністра Юлію Тимошенко – проголосували майже 11 мільйонів 600 тисяч виборців.
XS
SM
MD
LG